Norton Family overvåger ikke længere mit barns enhed

Norton Family-teamet har identificeret en fejl, der har påvirket ganske få kunder.

På grund af en opdatering af Norton Family-databasens infrastruktur den 30. april 2016 vil muligheden for overvågning af børns enheder og noget af børnenes aktivitetshistorik ikke kunne anvendes på nogle få kunders konti.

De kunder, som påvirkes af fejlen, har modtaget en mail med anvisninger til, hvordan de kan fortsætte med at overvåge deres børns aktiviteter på alle enheder.

Hvis Norton Family fortsat skal kunne overvåge dine børns aktiviteter på alle enheder, skal du afinstallere og derefter geninstallere Norton Family på alle de enheder, du vil overvåge. Hvis du ikke foretager dig noget, bliver enheden ikke overvåget.

Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af enheden:

Hvis du gør det inden den 30. april, er det kun tidsrapporterne, der mangler i aktivitetshistorikken. Men hvis du gør det efter den 30. april 2016, risikerer du, at hele aktivitetshistorikken går tabt.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117387052_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android, iOS, Windows
Sidst ændret: 10/11/2016