Flere oplysninger om Norton Safe Search

Norton Safe Search er Nortons sikre søgemaskine, som beskytter brugerne mod phishing-websteder og andre risikable websteder, der evt. vises i søgeresultaterne. Den er baseret på Nortons Safe Web-teknologi, som klassificerer websteder i henhold til sikkerheden. Norton Safe Search følger med Nortons sikkerhedsprogrammer, der sælges online og i butikker. Du kan også bruge den, hvis du går ind på search.norton.com.

Er Norton Safe Search anderledes end Bing, Yahoo! eller Google?

Norton Safe Search fungerer på samme måde som din nuværende søgemaskine, men har et ekstra sikkerhedslag. Du kan bruge Norton Safe Search til at finde YouTube-videoer, kort, shoppingresultater på Amazon, oplysninger i Wikipedia og meget mere, og det er nemt at skelne sikre websteder fra potentielt skadelige websteder vha. de tydelige anmærkninger om webstederne på værktøjslinjen eller i søgeresultaterne.

Hvordan kan Norton Safe Search vide, om et websted er risikabelt?

Norton Safe Search vurderer websteder vha. en teknologi, der kaldes Norton Safe Web, som udfører grundige analyser vha. signaturbaseret filscanning, funktioner til registrering af indtrængen, registrering af aktivitetsmønstre og installation/afinstallation med henblik på at identificere sikkerhedsrisici, som f.eks. phishing-websteder, skadelige downloads, udnyttelse af sårbarheder i browsere og link til usikre, eksterne websteder.

Norton Safe Web benytter også et netværk med over 20 millioner Norton Community Watch-slutpunkter, som automatisk indsender mistænkelige webadresser i realtid til Norton Safe Web-serveren, hvor de analyseres grundigt. På den måde kan Norton Safe Web hurtigt finde nye, inficerede websteder. Ud over at analysere mistænkelige websteder, som er indsendt fra Norton-slutpunkter, gennemsøger Norton Safe Web internettet og analyserer millioner af websteder.

Hvilke sprog findes Norton Safe Search til?

Norton Safe Search kan anvendes på danske, engelske, tyske, spanske, finske, franske, italienske, japanske, hollandske, norske, portugisiske og svenske websteder.

Viser Norton Safe Search noter til alle søgeresultater?

Når den korrekte udvidelse er installeret, vises der noter til alle søgeresultater (både i gratis- og betalingsversionen), der angiver, om et søgeresultat kan indeholde potentielt skadeligt indhold.

Sporer Symantec mine søgeaktiviteter via Norton Safe Search?

Symantec lægger stor vægt på at beskytte dine personlige oplysninger. Du kan se hele vores politik for beskyttelse af personlige oplysninger her.

Hvorfor føjer Symantec Norton Safe Search til listen over søgeudbydere i min browser?

Tilbagemeldinger fra kunder har overbevist os om, at mange brugere foretrækker at bruge søgefeltet i Internet Explorer, Firefox, Chrome og Safari. Når Norton Safe Search er føjet til listen over søgeudbydere, kan brugerne vælge at søge med Norton Safe Search, hvis de ønsker det. Vi ændrer ikke den valgte standardudbyder af søgninger uden din tilladelse.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117287808_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/06/2019