Norton Mobile Security går automatisk tilbage til den gratis version efter et par dage, når jeg har aktiveret det

Symantec er opmærksom på problemet og er ved at undersøge det nærmere. Vend tilbage til denne artikel senere for at se efter opdateringer.

I mellemtiden anbefaler vi, at du fjerner enheden fra Norton Mobile Security-webstedet og derefter afinstallerer og geninstallerer appen der fra.

TRIN 1

Fjern enheden

1. Log på webstedet Norton Mobile Security.

2. Tryk på Slet en enhed

3. Du skal trykke på X ud for ikonet for den enhed, der er problemer med, for at fjerne den fra kontoen.

TRIN 2

Deaktiver Enhedsadministrator for Norton Mobile Security

1. Gå til Indstillinger på Startskærmen.

2. Gå til Personlig, tryk på Sikkerhed, og tryk derefter på Enhedsadministratorer.

3. Kontrollér, at der ikke er nogen markering i afkrydsningsfeltet ved siden af Norton Mobile Security. Hvis det er markeret, skal du trykke på det for at deaktivere Enhedsadministrator for Norton Mobile Security.

TRIN 3

Afinstaller Norton Mobile Security

1. Gå til Indstillinger på Startskærmen.

2. Alt afhængigt af versionen af Android OS skal du gå til Apps, Applikationer eller Administration af applikationer for at se en liste over installerede apps.

3. Tryk på Norton Mobile Security på listen over applikationer.

4. Tryk på Afinstaller.

5. Tryk på OK for at bekræfte.

6. Tryk på OK, når afinstalleringen er færdig.

TRIN 4

Download og installer Norton Mobile Security

1. Åbn browseren, og gå ind på Norton Mobile Security-siden.

2. Du omdirigeres til Norton Mobile Security-siden i Google Play. Download Norton-appen fra Google Play.

3. Tryk på Åbn, når installationen er færdig.

4. Læs Nortons licensaftale, og tryk på Acceptér og start.

Norton Mobile Security udfører den første konfiguration og kører LiveUpdate, en anti-malware-scanning og en App Advisor-scanning. Når konfigurationen er færdig, skal du logge på din Norton-konto for at bruge alle funktionerne i Norton Mobile Security.

5. Tryk på menu-ikonet i øverste venstre hjørne, og tryk derefter på Log på.

6. Indtast mailadressen og adgangskoden til din Norton-konto, og tryk derefter på Log på.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117266392_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 28/04/2016