Blokering og ophævelse af blokering af reklamesporing

Alle mobilenheder har et entydigt reklame-id, der kan bruges til at registrere oplysninger som navn, adresse og alder. App-udviklere kan bruge reklame-id'er til at vise målrettede reklamer, som er relevante for dig. Funktionen til reklamesporing i Norton WiFi Privacy blokerer målrettede reklamer.

Nogle få websteder kræver, at Blokering af reklamesporing er slået fra, for at de fungerer ordentligt. Hvis du har tillid til webstederne, kan du blokere reklamesporing.

Blokering og ophævelse af blokering af reklamesporing

1. Åbn Norton WiFi Privacy.

2. Tryk eller klik på ikonet Blokering af reklamesporing.

3. Slå kontakten Blokering af reklamesporing til eller fra for at blokere eller ophæve blokeringen af reklamesporing.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117122899_norton_wifi_da_dk
Operativsystem iOS, Android
Sidst ændret: 19/01/2017