Installation af Norton WiFi Privacy

Downloader og installation af Norton WiFi Privacy-appen på Windows- eller Mac-computere

1. Åbn browseren, og gå ind på: https://norton.com/wifi-privacy

2. Vælg antal enheder på webstedet, og klik på Abonner nu.

3. Følg anvisningerne på skærmen.

Downloader og installation af Norton WiFi Privacy-appen på Android- eller iOS-enheder

1. Udfør en af følgende handlinger:

• I Android skal du åbne Play Store. Hvis det er første gang, du åbner Play Store, vises skærmbilledet med vilkår for brug af tjenesten. Tryk på Acceptér for at fortsætte.

• I iOS skal du trykke på App Store -ikonet på startskærmen.

2. Skriv "Norton WiFi Privacy" i søgefeltet, og se efter appen i resultaterne.

3. Udfør en af følgende handlinger:

• I Android skal du på skærmbilledet med oplysninger om appen trykke på Installér og derefter på Acceptér og download.

• Tryk på HENT, og tryk derefter på INSTALLER i iOS. På skærmbilledet Adgangskode til Apple-id skal du indtaste adgangskoden til din Apple-konto.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117122884_norton_wifi_da_dk
Operativsystem iOS, Android
Sidst ændret: 19/01/2017