Installation af Norton WiFi Privacy

Download og installation af Norton WiFi Privacy-appen på Windows- eller Mac-computere

1. Åbn browseren, og gå ind på: https://norton.com/wifi-privacy

2. Hvis du er en ny bruger:

• Vælg antal enheder på webstedet, og klik på Abonner nu.

• Følg anvisningerne på skærmen.

3. Hvis du allerede har købt Norton WiFi Privacy:

• Klik på Log på.

• Indtast dine Norton-kontooplysninger og log på.

• Hvis du bliver bedt om at downloade Norton WiFi Privacy, skal du klikke på Download.

• Hvis du bliver bedt om at downloade Norton Security, skal du klikke på Download. Klik på Konfigurer nu på den næste skærm under WIFI PRIVACY.

• Følg anvisningerne på skærmen.

Download og installation af Norton WiFi Privacy-appen på Android- eller iOS-enheder

1. Udfør en af følgende handlinger:

• I Android skal du åbne Play Store. Hvis det er første gang, du åbner Play Store, vises skærmbilledet med vilkår for brug af tjenesten. Tryk på Acceptér for at fortsætte.

• I iOS skal du trykke på App Store -ikonet på startskærmen.

2. Skriv "Norton WiFi Privacy" i søgefeltet, og se efter appen i resultaterne.

3. Udfør en af følgende handlinger:

• I Android skal du på skærmbilledet med oplysninger om appen trykke på Installér og derefter på Acceptér og download.

• Tryk på HENT, og tryk derefter på INSTALLER i iOS. Log på med adgangskoden til din Apple-konto.

• Hvis pop op-vinduet "Norton WiFi Privacy" vil gerne tilføje VPN-konfigurationer vises, skal du klikke på Tillad på venstre side.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117122884_norton_wifi_da_dk
Operativsystem iOS, Android
Sidst ændret: 09/03/2017