Ofte stillede spørgsmål om Norton WiFi Privacy

Hvordan beskytter Norton WiFi Privacy mine personlige oplysninger online?

Trådløse netværk bliver ofte overvåget. Hvis du bruger et trådløst netværk til at oprette forbindelse til internettet, kan dine onlineaktiviteter blive overvåget af sporingsprogrammer eller såkaldte sniffers. Sporingsprogrammer og andre værktøjer, der analyserer datapakker, hjælper hackere med at stjæle personlige oplysninger som tasteanslag, brugernavne og adgangskoder. Norton WiFi Privacy beskytter dig ved at oprette et virtuelt privat netværk (VPN) mellem dig og den trådløse forbindelse.

Hvad er et virtuelt privat netværk?

Et virtuelt privat netværk beskytter dig og dine personlige oplysninger og gør dem anonyme online, idet der oprettes et privat netværk fra en offentlig internetforbindelse. Et VPN maskerer IP-adressen, så dine onlineaktiviteter stort set ikke kan spores. Det vigtigste er, at VPN-tjenester etablerer sikre og krypterede forbindelser, der giver endnu bedre beskyttelse af personlige oplysninger end sikrede Wi-Fi-adgangspunkter.

Giver Norton WiFi Privacy mig mulighed for at få adgang til blokerede websteder?

Norton WiFi Privacy maskerer alle identificerbare personlige oplysninger, herunder din placering, når du går på nettet. Derfor vises programmerne på samme måde, som når du er hjemme.

Hvordan konfigurerer jeg mit VPN til at anvende forskellige geografiske områder?

Norton WiFi Privacy giver dig automatisk den mest optimale geografiske placering. Du kan ændre placeringen manuelt ved hjælp af muligheden Virtuel placering.

Sådan skifter du område

1. Åbn Norton WiFi Privacy.

2. Tryk på ikonet Virtuel placering.

3. Vælg et geografisk område på listen.

Hvordan får jeg tilpassede søgeresultater, når jeg bruger Norton WiFi Privacy?

Norton WiFi Privacy maskerer personlige oplysninger, så de ikke kan ses af websteder og søgemaskiner. Hvis du vil have søgemaskiner til at vise resultater, som er rettet mod dig, såsom hoteller i nærheden eller lokale telefonnumre, skal du logge ind på søgemaskinen eller deaktivere Norton WiFi Privacy.

Når du har logget på en søgemaskine eller deaktiveret Norton WiFi Privacy, er det muligt, at søgemaskinen kan se dine personlige oplysninger.

Hvad er reklamesporing?

Reklamesporing anvendes af app-udviklere og websteder til at oprette en reklameprofil baseret på dine onlineaktiviteter. Profilen gemmes på mobilenheden under et reklame-id og kan bruges til at vise målrettede reklamer i apps. Andre med lignende onlineaktiviteter er kategoriseret under en relateret profil, så de får vist lignende reklamer. Selvom det er en aktivitet med lav risiko, er det stadig muligt, at dine personlige oplysninger kan ses indirekte af annoncørerne.

Hvor findes IP-adresserne for Norton WiFi Privacy?

IP-adresserne for Norton WiFi Privacy-serverne er placeret i forskellige lande, herunder USA, Storbritannien, Singapore og Brasilien, og er optimeret for at sikre den bedst mulige oplevelse, når du surfer på nettet.

Hvilke oplysninger kan internetudbyderen og webstederne se, når jeg bruger Norton WiFi Privacy?

Når du bruger Norton WiFi Privacy, krypteres dataene, så internetudbyderen kun kan se den mængde trafik, som passerer gennem serverne, og ikke de krypterede data.

Hvis du ikke bruger Norton WiFi Privacy, kan internetudbyderen se, hvilke websteder du er inde på, samt dine mail, chats og alle de filer, du downloader eller uploader. De websteder, du går ind på, kan registrere, hvilken webbrowser, du bruger, enhedens operativsystem samt din placering.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117122849_norton_wifi_da_dk
Operativsystem iOS, Android
Sidst ændret: 27/01/2017