Ofte stillede spørgsmål: Norton Secure VPN

Norton Secure VPN er en sikkerhedsapp, der hjælper med at beskytte dig, mens du surfer på internettet. Den forhindrer andre, f.eks. internetudbydere og de websteder, du besøger, i at kunne spore din online aktivitet, hvilket sikrer dig et bedre privatliv, når du er online. Den hjælper også med at blokere reklamesporing ved at opsnappe cookies og fjerne den information, der kan bruges til at identificere dig.

Relaterede løsninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v117122849
Operativsystem Windows, macos, Android, iOS
Sidst ændret: 14/05/2020