Sådan fjerner du truslen Adware.DNS Unlocker Activity 2 på computeren

Dette dokument hjælper dig med at fjerne truslen Adware.DNS Unlocker Activity 2 på computeren. Du kan fjerne truslen ved at køre LiveUpdate og derefter gennemføre en hurtig scanning. Download og kør reparationsværktøjet, når scanningen er færdig.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 2

Kør en Hurtig scanning

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på Kør scanninger.

3. I vinduet Scanninger skal du vælge Hurtig scanning og klikke på Start.

4. Klik på Afslut, når scanningen er færdig.

5. Genstart computeren.

TRIN 3

Download og kør reparationsværktøjet

Reparationsværktøjet er ikke kompatibelt med Windows XP. Hvis du bruger Windows XP, skal du kontakte Norton Support.

1. Download reparationsværktøjet.

Gem filen på skrivebordet i Windows.

2. Dobbeltklik på filen NortonDNSUnlockerRepair.exe på skrivebordet.

Hvis du kører værktøjet, accepterer du brugsaftalen.

Hvis du bliver bedt om at installere .NET Framework, skal du klikke på Download og installer denne funktion.

3. Klik på Anvend rettelse.

4. Klik på Luk, når meddelelsen "Rettelsen blev anvendt" vises.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v117049822_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 28/03/2017