Meddelelsen "Dette programs signatur er ødelagt ..." vises, når jeg downloader vha. Intelligent Updater

Denne fejl opstår, når du downloader en opdatering vha. Intelligent Updater i Microsoft Internet Explorer eller Microsoft Edge.

I en sikkerhedspåmindelse fra Microsoft blev det meddelt, at det ikke længere var muligt bruge SHA-1-hashværdier til certifikater fra den 12. januar 2016. Det har betydning for download af signerede filer, der er tidsstemplet den 1. januar 2016 eller senere og ikke har en SHA-2-hashværdi (SHA-2 256) eller bedre.

Symantec er opmærksom på denne opdatering og arbejder på en løsning. Det er stadig sikkert at downloade Intelligent Updater, hvis det sker via et downloadlink på Symantecs websted.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v116879578_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/03/2016