Sådan sikrer du Norton Family-overvågning på barnets iOS-enhed

Gør følgende for at få udvidet overvågning af barnets iOS-enhed.

• Sådan aktiverer du placeringstjenesten og opdatering af apps i baggrunden

• Indstil begrænsninger, og deaktiver Safari

• Slet YouTube og alle browserapps undtagen Norton Family-browseren

Du skal gøre ovenstående, for at funktioner som placeringsovervågning og hurtig låsning virker på barnets iOS-enhed. Det er også nødvendigt, for at Norton Family-forældrestyringsappen fungerer ordentligt, selv når den kører i baggrunden. Derfor bør du følge nedenstående anvisninger for at få mest muligt ud af Norton Family på barnets iOS-enhed:

Beslægtede oplysninger

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v116875818_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 12/04/2017