Konfiguration af Norton Family på dit barns iPhone- eller iPad-enhed

For at få fuldt udbytte af Norton Family-forældrestyring skal du konfigurere nogle bestemte funktioner på dit barns iOS-enheder. Hvis du vil overvåge, hvilke websteder de går ind på, skal du også deaktivere alle browsere på deres iOS-enheder, bortset fra Norton Family-browseren.

Du skal konfigurere alle dine børns iOS-enheder på følgende måde for at få mest muligt ud af Norton Family-forældrestyring, der beskytter dine børn.

Beslægtede oplysninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v116875818_nortonfamily_help_da_dk
Operativsystem Windows, Android, iOS
Sidst ændret: 25/01/2018