Sådan sikrer du Norton Family-opsyn på dit barns iOS-enhed

Placeringsovervågning foregår vha. en kombination af funktioner og teknologi, som hjælper dig med at holde øje med, hvor dit barn er. Disse omfatter:

• Lokalitetstjenester

• Opdater apps i baggrunden

Hvis disse funktioner er deaktiveret, kan Norton Family ikke registrere dit barns position. Derudover skal disse funktioner være aktiveret, for at visse funktioner i Norton Family til iOS virker korrekt, selvom appen kører i baggrunden på barnets iOS-enhed. Derfor bør du følge nedenstående anvisninger for at få mest muligt ud af Norton Family på barnets iOS-enhed:

Vi anbefaler, at du indstiller en adgangskode for Begrænsninger på dit barns iOS-enhed. Hvis du ikke har gjort det, kan du Fastsættelse af begrænsninger på iOS-enheder med henblik på forbedring af beskyttelsen

1. Sørg for, at appen Norton Family til iOS altid kører i forgrunden eller baggrunden på barnets enhed.

2. Tryk på Indstillinger > Anonymitet > Lokalitetstjenester, slå funktionen til, og gør følgende:

• Under Lokalitetstjenester skal du trykke på Norton Family til iOS og vælge Altid.

3. Tryk på Indstillinger > Generelt > Begrænsninger, indtast adgangskoden, hvis du bliver bedt om det, og gør følgende:

• Tryk på Lokalitetstjenester, slå funktionen til, og gør følgende:

• Vælg Tillad ændringer under Lokalitetstjenester.

• Under Lokalitetstjenester skal du trykke på Norton Family til iOS og vælge Altid.

• Tryk på Opdater apps i baggrunden, og vælg Tillad ændringer.

4. Tryk på Indstillinger > Generelt > Opdater apps i baggrunden, slå funktionen til, og gør følgende:

• Under Opdater apps i baggrunden skal du trykke på Norton Family til iOS og slå funktionen til.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v116875818_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 08/03/2016