Meddelelsen "Gratis opdatering med understøttelse af Mojave" eller "Gratis opdatering med understøttelse af High Sierra" eller "Opdater for at bevare beskyttelsen"

Hvis dit abonnement på Norton til Mac er berettiget til en gratis opgradering, viser Norton en meddelelse om opgraderingen, der kan variere, afhængigt af hvilken version af Norton du har.

Du kan opgradere Norton på en af følgende måder:

Hvis du ikke ved, hvilken version af Norton der er installeret på din Mac-computer, henvises du til Find versionen af Norton til Mac.

Nu har du den nyeste version af Norton til Mac.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v116854560_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 03/08/2018