Meddelelsen: "Gratis opdatering til High Sierra-understøttelse" eller "Opdater for at være beskyttet"

Hvis dit Norton-abonnement til Mac giver dig berettigelse til en gratis opgradering, viser Norton en advarsel om, at du skal opgradere til den nyeste version, som er kompatibel med det nye macOS 10.13.x High Sierra.

Sådan opgraderer du Norton-programmet:

Opgrader Norton-programmet

1. I vinduet med opdateringsmeddelelsen skal du klikke på Opdater nu.

Hvis du har lukket vinduet med meddelelsen om opdateringen, skal du starte Norton-programmet og derefter klikke på Gratis opgradering fås i hovedvinduet.

2. I vinduet Softwareopdatering skal du klikke på Opdater nu.

3. Indtast administratoradgangskoden, og klik på Installationshjælp.

Norton Update Agent afinstallerer den gamle version af Norton-programmet, der er installeret på din Mac-computer.

4. Klik på Genstart, når afinstallationen er færdig.

5. Efter du har genstartet din Mac, skal du klikke på Acceptér og opgrader i vinduet Softwareopdatering.

6. Når installationen er færdig, skal du klikke på Genstart.

7. Når du genstarter Mac-computeren, viser Norton-programmet vinduet Registrering, hvor du skal gennemføre registreringen. Klik på Ret nu.

8. Skriv adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Norton-programabonnement, og klik derefter på Log ind.

Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du klikke på Opret en Norton-konto og gennemføre tilmeldingsproceduren

Nu er den nyeste version af Norton-programmet installeret på din Mac-computer.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v116854560_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 13/07/2017