Jeg får meddelelsen "Gratis opgradering fås" i Norton-programmet til Mac

Hvis du har et aktivt abonnement på et Norton-program til Mac og er berettiget til en gratis opgradering, får du en meddelelse om, at du kan opgradere Norton-programmet til Mac til den nyeste version.

Sådan opgraderer du Norton-programmet:

Opgrader Norton-programmet

1. I meddelelsesvinduet Gratis opgradering fås skal du klikke på Opgrader nu.

Hvis du har lukket vinduet med meddelelsen om opgraderingen, skal du starte Norton-programmet og derefter klikke på Gratis opgradering fås i hovedvinduet.

2. I vinduet Softwareopdatering klikker du på Opgrader nu.

3. Indtast administratoradgangskoden, og klik på Installationshjælp.

Norton Update Agent afinstallerer den gamle version af Norton-programmet, der er installeret på din Mac-computer.

4. Klik på Genstart, når afinstallationen er færdig.

5. Når du genstarter Mac-computeren, bliver du i vinduet Softwareopdatering bedt om at installere den nye version af Norton-programmet. Klik på Opgrader nu.

6. Indtast administratoradgangskoden for at godkende, og klik derefter på Installationshjælp for at starte installationen.

7. Når installationen er færdig, skal du klikke på Genstart.

8. Når du genstarter Mac-computeren, viser Norton-programmet vinduet Registrering, hvor du skal gennemføre registreringen. Klik på Ret nu.

9. Skriv adgangskoden til din Norton-konto i vinduet Norton-programabonnement, og klik derefter på Log ind.

Hvis du ikke har en Norton-konto, skal du klikke på Opret en Norton-konto og gennemføre tilmeldingsproceduren

Nu er den nyeste version af Norton-programmet installeret på din Mac-computer.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v116854560_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 31/08/2016