Ofte stillede spørgsmål: Opgradering af Norton til Mac til version 7.x

Som et led i vores fortsatte bestræbelser på at levere den bedste og nyeste beskyttelse til vores kunder tilbyder vi en gratis opgradering til alle berettigede kunder med aktive abonnementer på Norton til Mac. Hvis du har fået Norton via en tjenesteudbyder, gælder nogle af de følgende oplysninger muligvis ikke for dig.

Hvis du er berettiget til en opgradering, får du meddelelse om Norton-opgraderingen på menulinjen eller nederst på skærmen. Klik på Opdater nu, og følg anvisningerne på skærmen. Du kan få flere oplysninger i Meddelelsen "Gratis opdatering med understøttelse af Mojave" eller "Gratis opdatering med understøttelse af High Sierra" eller "Opdater for at bevare beskyttelsen".

I de følgende svar på ofte stillede spørgsmål får du svar på dine spørgsmål ang. opgradering

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v116851473_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 06/08/2018