Info: Ofte stillede spørgsmål om opgradering af dit Norton-program til Mac til version 7.x

Som en del af vores vedvarende stræben efter at levere den bedste og nyeste beskyttelse til vores kunder tilbyder vi en gratis opgradering til alle berettigede kunder med aktive abonnementer på Norton-programmer til Mac. Hvis du har fået Norton-programmet via en tjenesteudbyder, er nogle af de følgende oplysninger muligvis ikke gældende for dig.

Hvis du er berettiget til en opgradering, får du vist meddelelsen "Gratis opdatering til High Sierra-understøttelse" eller "Opdater for at være beskyttet". Klik på Opdater nu, og følg anvisningerne på skærmen. Du kan finde flere oplysninger i Meddelelsen: "Gratis opdatering til High Sierra-understøttelse" eller "Opdater for at være beskyttet".

I de følgende svar på ofte stillede spørgsmål får du svar på dine spørgsmål ang. opgradering

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v116851473_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 13/07/2017