Meddelelsen "Norton-udvidelsen til webbrowseren kan ikke kommunikere med Norton Security-programmet" vises på min Mac-computer

Du kan rette fejlen ved at afinstallere og derefter geninstallere Norton-programmet.

TRIN 1

Afinstaller Norton-programmet

1. Dobbeltklik på Norton-programmet i mappen Programmer.

2. Klik på Norton-programmet på menulinjen ved siden af Apple-ikonet, og vælg Afinstaller Norton Security.

Norton-programvinduet skal være åbent, før du kan se menufunktionerne.

3. Klik på Afinstaller i bekræftelsesvinduet Afinstaller Norton -programmet.

4. Indtast administratornavn og -adgangskode, og klik på Installer hjælp.

5. Klik på Genstart nu i afinstallationsvinduet.

TRIN 2

Fjern Norton-udvidelsen manuelt i Chrome

Hvis du bruger Safari eller Mozilla Firefox, og Google Chrome ikke er installeret på din Mac-computer, skal du fortsætte til trin 3 for at downloade og installere Norton-programmet.

1. Start Google Chrome.

2. Klik på ikonet Tilpas og konfigurer Google Chrome øverst til højre, og klik på Indstillinger

3. Klik på Udvidelser under Chrome.

4. Vælg Norton-udvidelserne i vinduet Udvidelser, og klik på ikonet for papirkurven.

5. Klik på Fjern for at bekræfte.

TRIN 3

Download og installer dit Norton-program

1. Log på Norton.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Konfiguration.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

7. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

8. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

9. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

10. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v116851442_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 14/04/2017