Meddelelsen "Norton-udvidelsen til webbrowseren kan ikke kommunikere med Norton Security-programmet" på en Mac-computer

Den nyeste version af Norton skal være installeret på din Mac-computer, før du kan løse problemet.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klik på LiveUpdate i Norton -hovedvinduet.

3. Kør LiveUpdate, indtil der ikke er flere opdateringer til Norton-programmet.

Hvis problemet fortsætter, skal du fjerne de ældre Norton-udvidelser i browseren manuelt.

TRIN 2

Sådan fjerner du ældre Norton-udvidelser manuelt

• Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

TRIN 3

Aktivering af Norton-udvidelser i din browser

1. Start Norton.

2. I hovedvinduet i Norton skal du klikke på Avanceret og derefter klikke på Safe Web.

3. Klik på pilen ved siden af browserens navn for at åbne siden med Norton-udvidelser i browseren.

4. Følg anvisningerne på skærmen for at installere Norton-udvidelserne.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v116851442_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 23/11/2017