DragonCenter-appen blokeres af Nortons dynamiske firewall, når jeg bruger fjernstyring på en MSI-computer

Nortons dynamiske firewall bruger en computers netværksplacering til at sikre den optimale beskyttelse. Nortons dynamiske firewall blokerer som standard følgende Windows-tjenester på offentlige netværk, hvis computerens netværksplacering er konfigureret som Offentlig.

• Netværkssøgning

• Fil- og printerdeling

• Forbindelse til Fjernskrivebord

• Fjernassistance

• Windows Media Player

• Windows Media Player Extender

• Windows-webtjenester

• Remote Procedure Call

DragonCenter-appen anvender bestemte TCP-porte, som blokeres på offentlige netværk, så derfor blokeres DragonCenter-appen af Norton Firewall. Du kan løse problemet ved at ændre undtagelsesreglen for Windows Media Player eller ændre indstillingerne for netværkstillid.

Ændring af undtagelsesreglen for Windows Media Player

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer ved siden af Undtagelser for blokering af trafik på fanen Generelle indstillinger.

5. Markér afkrydsningsfeltet Tillad ved siden af Windows Media Player i vinduet Undtagelser for blokering af trafik.

6. Klik på Anvend og derefter på OK.

7. Klik på Luk.

Ændring af indstillingerne for netværkstillid

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på Firewall under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer ved siden af Netværkstillid på fanen Generelle indstillinger.

5. Vælg Privat på rullelisten Tillidsniveau i vinduet Netværkstillid.

Du skal kun ændre indstillingen af netværkstillid til Privat, hvis computeren er tilsluttet et pålideligt netværk.

6. Klik på Anvend og derefter på OK.

7. Klik på Luk.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v116807182_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 22/02/2016