Meddelelsen: "Dit sikkerhedsabonnement skal opdateres. Der er kommet en ny version af Norton" vises i Windows 10 med det nyeste Norton-program installeret

Du får muligvis følgende meddelelse fra Handlingscenter i Windows 10: "Dit sikkerhedsabonnement skal opdateres. Der er kommet en ny version af Norton". Når du klikker på meddelelsen, bliver den nyeste version (22.8.x.xx) afinstalleret, og der installeres en ældre version.

Symantec undersøger på nuværende tidspunkt dette problem, og dette dokument bliver opdateret, når vi har fundet frem til en løsning. På nuværende tidspunkt skal du bare ignorere denne advarsel fra Windows 10.

Hvis du allerede har klikket på advarslen og har fået en ældre version, kan du geninstallere den nyeste version fra din Norton-konto.

Geninstaller Norton-programmet

1. Gå ind på norton.com/setup.

2. Hvis du ikke allerede er logget på Norton, vil du blive bedt om at logge på. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

3. Klik på Download Norton i vinduet Installation.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken browser du bruger:

• Internet Explorer: Klik på Kør.

• Firefox eller Safari: Klik på Overførsler øverst til højre i browseren for at se de downloadede filer, og klik så på den fil, du har downloadet.

• Chrome: Klik på den downloadede fil nederst til venstre.

6. Hvis vinduet til Brugerkontokontrol vises, skal du klikke på Fortsæt.

Følg anvisningerne på skærmen.

7. Norton-programmet er nu installeret og aktiveret.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v116547302_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows 10
Sidst ændret: 17/10/2016