Sådan deaktiveres Norton

Nogle gange blokerer Norton-programmet uskadelige aktiviteter, der ligner et angreb. Du vil muligvis modtage gentagne meddelelser om, at du skal genstarte computeren. Hvis du ved, at de angreb, der udløser disse meddelelser, ikke er farlige, kan du midlertidigt deaktivere Norton-programmet i et angivet tidsrum.

Når Norton deaktiveres, vil computeren være sårbar over for angreb.

Sådan deaktiveres Norton

1. Højreklik på Norton-ikonet i meddelelsesområdet på proceslinjen, og klik derefter på Deaktiver Auto-Protect.

2. Vælg, hvor længe Norton-programmet skal være deaktiveret, på rullelisten Vælg varigheden i vinduet Sikkerhedsanmodning.

3. Klik på OK.

Norton aktiveres automatisk efter det tidsrum, du angiver i vinduet Sikkerhedsanmodning. Du kan aktivere Norton manuelt ved at højreklikke på Norton-ikonet i meddelelsesområdet på proceslinjen og derefter klikke på Aktivér Auto-Protect.

Video: Sådan deaktiveres Norton midlertidigt, og sådan deaktiveres Norton-beskeder

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v116457581_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 13/08/2018