Jeg kan ikke finde Norton Mobile Security i Google Play Store eller Google Play Store er ikke til rådighed på min enhed

Hvis du ikke kan finde Norton Mobile Security i Google Play Store, eller hvis Play Store ikke er installeret på din Android-enhed, kan du downloade Norton Mobile Security-appen direkte ved hjælp af den alternative metode.

TRIN 1

Midlertidig tilladelse til installation fra ukendte kilder

1. Gå til Indstillinger på Startskærmen, og gå til indstillinger for Sikkerhed.

2. Søg efter indstillinger for Ukendte kilder, og tryk på funktionen for at aktivere den.

3. Tryk på OK for at bekræfte.

TRIN 2

Download og installer Norton Mobile Security

1. Download appen Norton Mobile Security på enheden.

2. Når filen er downloadet, skal du trykke på den på meddelelseslinjen.

3. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

Når du er færdig med at installere Norton Mobile Security, skal du følge trin 1 og deaktivere muligheden for installation fra ukendte kilder.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v116457497_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 17/02/2016