Meddelelsen "Der opstod en fejl med filoverførslen. Klik på Prøv igen for at genstarte filoverførslen"

Du kan rette fejlen ved at downloade Norton Download Manager igen og installere Norton.

Hent og kør Norton Downloadmanager

1. Log på Norton.

2. Vælg det program, du vil downloade, på siden Abonnementer.

3. Klik på Download.

4. Klik på Acceptér og download i vinduet Installation af Norton.

Følg anvisningerne på skærmen, og kør eller gem den downloadede fil. Disse kan variere, alt efter hvilken browser du bruger. Hvis du gemmer filen, skal du sørge for at dobbeltklikke på den, der hvor du har gemt den efter den er overført.

5. Klik på Kør, OK eller Fortsæt, hvis der vises en sikkerhedsadvarsel eller et bekræftelsesvindue.

Følg anvisningerne på skærmen.

Yderligere oplysninger

• Når du starter filoverførslen, lægges Norton Downloadmanager-ikonet på skrivebordet. Hvis overførslen bliver annulleret eller afbrudt, skal du dobbeltklikke på ikonet Norton Downloadmanager for at genoptage den.

• Norton Download Manager installerer produktet automatisk. Hvis det ikke sker, skal du klikke på ikonet Norton Downloadmanager på skrivebordet.

• Når du køber et produkt i Nortons onlinebutik, har du mulighed for at hente produktet, så snart din bestilling er gennemført. Hvis du har lukket dette vindue eller har brug for at downloade programmet på en anden computer eller på et senere tidspunkt, kan du gøre det via din Norton-konto.

• Du kan få hjælp til andre problemer i forbindelse med downloads under Download og installer i hjælpecenteret.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v116444815_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/08/2017