Fejl: "Vi beklager. Det lader til, at der gik noget galt under installationen af produktet ...", når jeg installerer Norton-programmet til Mac

Problemet kan opstå under installationen, hvis aktiveringen afbrydes. Klik på Prøv igen senere i meddelelsesvinduet, hvis denne fejlmeddelelse vises. Genstart Mac-computeren, og aktivér Norton-programmet.

Hvis problemet stadig opstår, skal du afinstallere og geninstallere Norton-programmet.

TRIN 1

Afinstaller Norton-programmet

1. Dobbeltklik på Norton-programmet i mappen Programmer.

2. Klik på Norton-programmet på menulinjen ved siden af Apple-ikonet, og vælg Afinstaller Norton-programmet.

Norton-programvinduet skal være åbent, før du kan se menufunktionerne.

3. Klik på Afinstaller i bekræftelsesvinduet Afinstaller Norton -programmet.

4. Indtast administratornavn og -adgangskode, og klik på Installer hjælp.

5. Klik på Genstart nu i afinstallationsvinduet.

TRIN 2

Download og installer Norton-programmet

1. Log på Norton.

2. Du bliver bedt om at logge på, hvis du ikke allerede er logget på Norton. Indtast din mailadresse og adgangskode til Norton, og klik på Log på.

Hvis du ikke har nogen Norton-konto, skal du klikke på Opret konto og så gennemføre tilmeldingsproceduren.

3. Klik på Download Norton i vinduet Konfiguration af Norton.

4. Klik på Acceptér og download.

5. Klik på OK for at gemme og åbne filen Setup.zip.

6. Dobbeltklik på installationsfilen til Norton-programmet, når filen er hentet.

7. Klik på Acceptér og installer for at starte installationen.

8. Følg anvisningerne på skærmen for at fuldføre installationen.

9. Klik på Fortsæt, når LiveUpdate har installeret opdateringer.

10. Klik på Genstart i vinduet Installation lykkedes.

Computeren skal genstartes for at fuldføre installationen.

Hvad gør jeg, hvis det ikke fungerede?

Download og kør værktøjet RemoveSymantecMacFiles

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle de mapper, der er oprettet af Norton-installationsprogrammer, og alle filerne i disse mapper. Du mister alle filerne i disse mapper, herunder filer som du selv har oprettet.

1. Download filen RemoveSymantecMacFiles.zip.

2. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.zip, som du har downloadet.

Filen pakkes ud.

3. Åbn mappen RemoveSymantecMacFiles.

4. Dobbeltklik på filen RemoveSymantecMacFiles.command.

5. Indtast Mac OS X-administratoradgangskoden, og tryk på retur.

Tegnene vises ikke under indtastningen af adgangskode.

6. Gør et af følgende:

• Hvis du vil fjerne alle Symantec-filer og mapper, skal du indtaste 1

• Hvis du vil afslutte RemoveSymantecMacFiles uden at fjerne filer, skal du indtaste 2

7. Tryk på retur.

RemoveSymantecMacFiles fjerner alle Symantec-filer.

8. Gå til menuen Terminal, og klik på Afslut terminal.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v116397284_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 15/05/2017