Jeg kan ikke installere Norton Mobile Security på en enhed med Android OS 4.0.2 eller ældre

Du skal have Android 4.0.3 eller nyere på din Android-enhed for at kunne downloade og installere Norton Mobile Security fra Google Play Store.

Hvis du har en ældre Android-version på enheden, kan du downloade og installere Norton Mobile Security via den alternative metode for at beskytte enheden.

Selvom du ikke får den nyeste version af Norton Mobile Security via den alternative metode, kan du være sikker på, at din enhed bliver beskyttet vha. de nyeste malwaredefinitioner.

Klik på en af følgende muligheder, afhængigt af hvilken version af Android-operativsystemet der er på din enhed:

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v116377402_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Android
Sidst ændret: 04/07/2016