Hvad er Norton-webbeskyttelsestjenesten til Mac (NFMWps)?

Norton-webbeskyttelsestjenesten til Mac (NFMWps) er en Norton-tjeneste, der kører i baggrunden, når funktionen Safe Web er aktiveret i Norton Security for Mac. Tjenesten beskytter browseren mod skadelige og bedrageriske websteder og sørger for, at du får en sikker oplevelse, når du surfer på nettet.

Når du åbner en URL-adresse i browseren, kontrollerer Norton-webbeskyttelsestjenesten til Mac den pågældende URL-adresse vha. Norton Safe Web-databasen og blokerer den eller advarer dig, hvis det er et skadeligt eller bedragerisk websted.

Safe Web-funktionen er i øjeblikket kompatibel med følgende browsere på Mac-computere:

• Safari*

• Mozilla Firefox*

• Google Chrome*

*Understøtter de aktuelle og de nyeste af de tidligere store 32-bit-udgaver.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v116354898_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 14/01/2016