Norton-webbeskyttelsestjenesten til Mac (NFMWps)

Norton-webbeskyttelsestjenesten til Mac (NFMWps) kører i baggrunden, når funktionen Safe Web er aktiveret i Norton Security for Mac. Den kontrollerer websteder, som du besøger, i forhold til Norton Safe Web-databasen og blokerer websteder og advarer dig, hvis de er skadelige eller bedrageriske.

Norton Safe Web er kompatibelt med de nyeste versioner af Safari, Mozilla Firefox og Google Chrome på Mac.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v116354898_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 14/08/2017