Windows Løsningscenter rapporterer, at Norton er slået fra, efter jeg har opdateret Norton-programmet

Når du har opgraderet Norton-programmet til den nyeste version, viser Windows Løsningscenter, at Norton-programmet er slået fra. Dette er et kendt problem, og vi arbejder på en rettelse.

Genstart computeren for at løse dette problem. I nogle tilfælde, kan du være nødt til at genstarte computeren to gange, for at problemet løses.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v115945603_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/11/2015