Auto-Protect-funktionen er nedtonet (grå), når Norton har fjernet en trussel

Problemet opstår, når Norton har fundet og fjernet en trussel på computeren. Når truslen er fjernet, bliver du bedt om at genstarte computeren for at færdiggøre reparationen. Når computeren er genstartet, er Auto-Protect-funktionen nedtonet (grå) i Indstillinger (Indstillinger >Antivirus > Auto-Protect).

Genstart computeren for at løse dette problem. Hvis problemet ikke er løst, skal du køre Norton Remove and Reinstall-værktøjet.

TRIN 1

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.

2. Genstart computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Fjern og geninstaller.

Knappen Fjern kun vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder. Klik på Fjern kun.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v115916176_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/10/2016