Jeg vil gerne indstille Norton Safe Search som min standard søgemaskine og startside i Windows 10 TH2

Når du opgraderer computeren fra Windows 10, Windows 8.1 eller Windows 7 til Windows 10 TH2-versionen, kan du i Microsoft Internet Explorer 11 blive bedt om at indstille standard søgemaskine og startside.

Hvis du vil fortsætte med at bruge Norton Safe Search som standard startside og søgemaskine, skal du i vinduet Vælg indstillinger for startside og søgemaskine vælge Nuværende indstillinger og klikke på Udført.

Du kan også manuelt ændre din standard startside og standard søgemaskine.

Skift til Norton Safe Search som standard søgemaskine

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

inetcpl.cpl

3. I vinduet Internetindstillinger på fanen Programmer skal du klikke på Administrer tilføjelsesprogrammer.

4. Klik på Søgemaskiner i vinduet Administrer tilføjelsesprogrammer under Typer af tilføjelsesprogrammer.

5. Vælg Norton Safe Search, og klik på Benyt som standard

6. Klik på Luk.

7. I vinduet Internetindstillinger skal du klikke på OK.

Vælg Norton Safe Search som standardstartside og startside for nye faner

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

inetcpl.cpl

3. I vinduet Internetindstillinger på fanen Generelt under Startside skal du indtaste følgende tekst i den første linje.

https://search.norton.com

4. Klik på Faner.

5. I vinduet Indstillinger for fanebrowsing under Når en ny fane åbnes, åbn: skal du vælge Din startside i rullelisten.

6. Klik på Ok.

7. Klik på Anvend og derefter på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v115824959_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/07/2016