Fejl: "13000,100" vises i Norton-programmet

Genstart computeren for at løse dette problem. Hvis problemet ikke løses, skal du afinstallere alle andre sikkerhedsprogrammer, før du kan rette fejlen.

TRIN 1

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.

2. Genstart computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Afinstaller sikkerhedsprogrammer, der ikke er fra Symantec

Du kan også læse dokumentationen til programmet eller kontakte programmets producent for at få at vide, hvordan du afinstallerer et sikkerhedsprogram, som ikke er fra Symantec.

1. Tryk på tasterne Windows og R samtidig for at åbne dialogboksen Kør.

2. Indtast følgende tekst, og tryk på Enter.

appwiz.cpl

3. På listen over installerede programmer skal du vælge det sikkerhedsprogram, der ikke er fra Symantec, og derefter klikke på Afinstaller eller Fjern.

4. Følg anvisningerne på skærmen.

5. Når afinstallationen er færdig, skal du genstarte computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v115798586_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/07/2016