Norton AntiSpams kompatibilitet med Microsoft Outlook og Windows Mail

Denne artikel indeholder oplysninger om, i hvilken udstrækning Norton AntiSpam og dets funktioner til scanning af mail er kompatible med Microsoft Outlook og Windows Mail.

Norton AntiSpams kompatibilitet med Microsoft Outlook

• Norton AntiSpam er kompatibelt med følgende versioner af Microsoft Outlook.

• Outlook 2002

• Outlook 2003

• Outlook 2007

• Outlook 2010

• Outlook 2013

• Outlook 2016

Norton AntiSpams kompatibilitet med Windows Mail

• Norton AntiSpam er kompatibelt med Windows Mail på Windows Vista og Windows 7.

Windows Mail-appen på Windows 10 understøttes endnu ikke. Vi arbejder på at gendanne denne funktionalitet i en kommende version.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v115546062_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 25/11/2015