Norton AntiSpams kompatibilitet med Microsoft Outlook og Windows Mail

Denne artikel indeholder oplysninger om, i hvilken udstrækning Norton AntiSpam og dets funktioner til scanning af mail er kompatible med Microsoft Outlook og Windows Mail.

Norton AntiSpams kompatibilitet med Microsoft Outlook

• Norton AntiSpam er kompatibelt med følgende versioner af Microsoft Outlook.

• Outlook 2003

• Outlook 2007

• Outlook 2010

• Outlook 2013

• Outlook 2016

Norton AntiSpams kompatibilitet med Windows Mail

• Norton AntiSpam er kompatibelt med Windows Mail på Windows Vista og Windows 7.

Windows Mail-appen på Windows 10 understøttes endnu ikke. Vi arbejder på at gendanne denne funktionalitet i en kommende version.

Protokoller og porte, der understøttes af Norton AntiSpam

• Det er kun POP3-protokollen, der understøttes

• POP3 med SSL understøttes ikke

• IMAP- og Exchange-konti understøttes ikke.

• Hvis mailklienten er konfigureret til andre porte end standardporten (110), skal den nye port føjes til de beskyttede porte.

Føj en port til listen over beskyttede porte

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på AntiSpam under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer ud for Beskyttede porte på fanen Filter.

5. Klik på Tilføj i vinduet Beskyttede porte.

6. Vælg porttypen, og indtast portnummeret i vinduet Tilføj port, der skal beskyttes. Klik på OK.

7. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v115546062_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/02/2017