Norton AntiSpams kompatibilitet med Microsoft Outlook og Windows Mail

Denne artikel indeholder oplysninger om, i hvilken udstrækning Norton AntiSpam og dets funktioner til scanning af mail er kompatible med Microsoft Outlook og Windows Mail.

Norton AntiSpams kompatibilitet med Microsoft Outlook

• Norton AntiSpam er kompatibelt med følgende versioner af Microsoft Outlook.

• Outlook 2003

• Outlook 2007

• Outlook 2010

• Outlook 2013

• Outlook 2016

Norton AntiSpams kompatibilitet med Windows Mail

• Norton AntiSpam er kompatibelt med Windows Mail på Windows Vista og Windows 7.

Windows Mail-appen på Windows 10 understøttes endnu ikke. Vi arbejder på at gendanne denne funktionalitet i en kommende version.

Protokoller og porte, der understøttes af Norton AntiSpam

• Det er kun POP3-protokollen, der understøttes

• POP3 med SSL understøttes ikke

• IMAP- og Exchange-konti understøttes ikke.

• Hvis mailklienten er konfigureret til andre porte end standardporten (110), skal den nye port føjes til de beskyttede porte.

Føj en port til listen over beskyttede porte

1. Start Norton.

2. Klik på Indstillinger.

3. Klik på AntiSpam under Detaljerede indstillinger.

4. Klik på Konfigurer ud for Beskyttede porte på fanen Filter.

5. Klik på Tilføj i vinduet Beskyttede porte.

6. Vælg porttypen, og indtast portnummeret i vinduet Tilføj port, der skal beskyttes. Klik på OK.

7. Klik på Anvend, og klik derefter på OK.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v115546062_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/08/2017