Sådan retter du fejlen, hvis en fil eller et program registreres som en trussel, selvom du har undtaget det fra scanning

Norton scanner filer og mapper ved hjælp af flere komponenter, som f.eks. Auto-Protect, SONAR eller File Insight. Hvis du udelukker en fil eller mappe, der registreres af Auto-Protect, vil den samme fil eller mappe blive registreret igen ved den næste scanning af en anden komponent, som f.eks. SONAR eller File Insight. Dette sker på grund af registreringen af filens signatur. For at løse dette skal du udelukke signaturen fra alle scanninger.

Hvis du udelukker visse elementer fra scanningerne, er computeren ikke nær så godt beskyttet, så den mulighed bør kun benyttes, hvis særlige omstændigheder kræver det.

Udeluk signatur fra alle scanninger

1. Start Norton.

Hvis vinduet Mit Norton vises ved siden af Enhedssikkerhed, skal du klikke på Åbn.

2. Klik på Indstillinger.

3. I vinduet Indstillinger skal du klikke på Antivirus.

4. På fanen Scanninger og risici skal du ved siden af Signaturer, der skal udelukkes fra alle scanninger klikke på Konfigurer.

5. Klik på Tilføj i vinduet Signaturundtagelser.

6. I vinduet Sikkerhedsrisici skal du under Sikkerhedsrisikoliste vælge den signatur, som ikke skal scannes.

7. Klik på Risikooplysninger for at få mere at vide om den valgte signatur. Hvis du stadig vil udelade den til du klikke på Tilføj.

8. Klik på Anvend og derefter på OK.

9. Klik på Luk.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v115455517
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/11/2019