Fastsættelse af begrænsninger på iOS-enheder med henblik på forbedring af beskyttelsen

Du skal fastsætte nogle begrænsninger på dit barns iOS-enhed for at få den bedste beskyttelse af Norton Family. Når du fastsætter begrænsninger, forhindrer du børnene i at installere visse apps eller funktioner på deres iOS-enhed. Det er nødvendigt for at forhindre børnene i at bruge en browser eller en app, som Norton Family ikke overvåger, eller for at forhindre dem i at afinstallere Norton Family. Vi anbefaler, at du fastsætter begrænsninger, umiddelbart før børnene begynder at bruge enheden. Du skal også begrænse barnets muligheder for at anvende andre browsere end Norton Family.

Sådan fastsætter du begrænsninger på iOS-enheder

1. Tryk på Indstillinger på siden Apps.

2. Tryk på Generelt på siden Indstillinger.

3. Gør et af følgende:

• Hvis funktionen Begrænsninger er slået fra, skal du trykke på Begrænsninger, trykke på Slå begrænsninger til og derefter oprette en firecifret adgangskode for begrænsninger.

• Hvis funktionen Begrænsninger er slået til, skal du trykke på Begrænsninger og indtaste den firecifrede adgangskode for begrænsninger.

4. På siden Begrænsninger skal du gøre følgende:

• Slå Safari og Sletning af apps fra under Tillad.

• Tryk på Apps og derefter på 12+ eller yngre under Tilladt indhold.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v115378369_NF_Help_da_dk
Operativsystem Windows, iOS, Android
Sidst ændret: 08/03/2016