Fejlmeddelelsen: "Programmet kunne ikke starte korrekt (0X80000003)" vises, når du åbner et hvilket som helst program efter opdatering af Norton

Denne fejl kan forekomme, når du opgraderer Norton og derefter åbner nogle programmer, såsom Internet Explorer, Microsoft Outlook eller Microsoft Word. Fejlen er rettet i de nyeste opdateringer.

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v115375479_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/09/2017