Fejlmeddelelsen: "Programmet blev ikke startet korrekt (0X80000003)" vises, når jeg åbner et hvilket som helst program efter opdatering af Norton-programmet

Denne fejl kan forekomme, når du opgraderer Norton-programmet og derefter åbner nogle programmer, såsom Internet Explorer, Microsoft Outlook eller Microsoft Word. Fejlen er rettet i de nyeste opdateringer.

Kør LiveUpdate

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v115375479_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 17/02/2016