Hvordan får en Norton Small Business-kontoejer adgang til Norton?

Hvis du har købt Norton Small Business fra din tjenesteudbyder, behøver du ikke at oprette en separat administratorkonto.

Hvis tjenesteudbyderen har aktiveret enkeltlogon, kan du nemt administrere installationer, tilføje pladser og forny det aktuelle abonnement fra tjenesteudbyderens websted. Du kan få adgang til Norton fra tjenesteudbyderens websted.

Sådan får du adgang til din Norton-konto

1. Gå ind på tjenesteudbyderens websted.

2. Log på med dit brugernavn og din adgangskode.

3. Klik på Norton Small Business for at få adgang til din Norton-konto.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v115195720_nsb_sos_da_dk
Operativsystem Windows, Mac OS X, Android, iOS
Sidst ændret: 05/10/2015