Kompatibilitet mellem Norton Security-værktøjslinjen og Norton Identity Safe med Mozilla Firefox

Vi har udgivet en ny version af Norton Security-værktøjslinjen, der er kompatibel med Mozilla Firefox version 48 og nyere samt ESR-build v52.2.1 og nyere.

Hvilke nyheder er der i Norton Identity Safe-udvidelsen?

• Norton Identity Safe-funktionen fås nu som en separat udvidelse og som ikon.

• Norton Identity Safe-funktionen findes ikke længere på Norton Security-værktøjslinjen.

• Dette tilføjelsesprogram kan installeres på alle systemer med en Firefox-browser. Det kræver ikke installation af et originalt Norton-program.

• Hjælp til udfyldning ved login og automatisk hentning af login-elementer.

• Automatisk udfyldning af kreditkortoplysninger for de mest benyttede websteder.

• Der føjes webstedsikoner til logins for de 1000 mest benyttede websteder.

• Loginelementer kan kun redigeres via Norton-programmets grænseflade.

• Understøtter Identity Safe-bokselementer som f.eks. adresser, betalinger og noter.

• Understøtter funktionen Tegnebog - bankkonto og favoritter er tilføjet i denne udgave.

Kør LiveUpdate, så du får den nyeste Norton Security-værktøjslinje og de nyeste Norton Identity Safe-udvidelser.

Denne Norton Security-værktøjslinje og Norton Identity Safe-udvidelserne fås kun til den nyeste version af Norton Security-produkterne. Ældre produktversioner og Norton Identity Safe som separat produkt er ikke kompatible med denne opdatering.

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Følgende meddelelse vises muligvis også: "Norton-værktøjslinjen blev ikke godkendt til brug i Firefox. Vær forsigtig i din fremfærd." Du kan få flere oplysninger i Meddelelsen "Norton Identity Safe blev ikke godkendt til brug i Firefox. Vær forsigtig i din fremfærd" vises, efter jeg har opdateret Firefox-browseren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v115161915_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 24/01/2018