Kompatibilitet mellem Norton Security-værktøjslinjen og Norton Identity Safe med Mozilla Firefox

Vi har udgivet en ny version af Norton Security-værktøjslinjen, der er kompatibel med Mozilla Firefox version 48 og nyere.

Hvilke nyheder er der i Norton Identity Safe-udvidelsen?

• Norton Identity Safe-funktionen fås nu som en separat udvidelse og som ikon.

• Norton Identity Safe-funktionen findes ikke længere på Norton Security-værktøjslinjen.

• Dette tilføjelsesprogram kan installeres på alle systemer med en Firefox-browser. Det kræver ikke installation af et originalt Norton-program.

• Denne udgave giver adgang til din Identity Safe-boks og understøtter automatisk udfyldning samt automatisk hentning af loginelementer.

• Loginelementer kan kun redigeres via Norton-programmets grænseflade.

• Denne udgave understøtter ikke andre Identity Safe-bokselementer som f.eks. adresser, betalinger og noter. Vi er i færd med at undersøge, hvordan vi kan sikre understøttelse af disse elementer på et senere tidspunkt.

Kør LiveUpdate, så du får den nyeste Norton Security-værktøjslinje og de nyeste Norton Identity Safe-udvidelser.

Denne Norton Security-værktøjslinje og Norton Identity Safe-udvidelserne fås kun til den nyeste version af Norton Security-produkterne. Ældre produktversioner og Norton Identity Safe som separat produkt er ikke kompatible med denne opdatering.

Kør LiveUpdate

1. Start Norton-programmet.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Følgende meddelelse vises muligvis også: "Norton-værktøjslinjen blev ikke godkendt til brug i Firefox. Vær forsigtig i din fremfærd." Du kan få flere oplysninger i Meddelelsen "Norton Identity Safe blev ikke godkendt til brug i Firefox. Vær forsigtig i din fremfærd" vises, efter jeg har opdateret Firefox-browseren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v115161915_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/01/2017