Kompatibilitet mellem Norton Security-værktøjslinjen og Norton Password Manager med Mozilla Firefox

Norton Security-værktøjslinjeudvidelsen erstattes af den nye Norton Safe Web-udvidelse.

Hvilke nyheder er der i Norton Password Manager-udvidelsen?

• Norton Password Manager-funktionen fås nu som en separat udvidelse og som ikon.

• Norton Password Manager-funktionen findes ikke længere på Norton Security-værktøjslinjen.

• Dette tilføjelsesprogram kan installeres på alle systemer med en Firefox-browser. Det kræver ikke installation af et originalt Norton-program.

• Hjælp til udfyldning ved login og automatisk hentning af login-elementer.

• Automatisk udfyldning af kreditkortoplysninger for de mest benyttede websteder.

• Der føjes webstedsikoner til logins for de 1000 mest benyttede websteder.

• Loginelementer kan kun redigeres via Norton-programmets grænseflade.

• Understøtter Norton Password Manager-bokselementer som f.eks. adresser, betalinger og noter.

• Understøtter funktionen Tegnebog - bankkonto og favoritter er tilføjet i denne udgave.

Følgende meddelelse vises muligvis også: "Norton-værktøjslinjen blev ikke godkendt til brug i Firefox. Vær forsigtig i din fremfærd." Du kan få flere oplysninger i Meddelelsen "Norton Identity Safe blev ikke godkendt til brug i Firefox. Vær forsigtig i din fremfærd" vises, efter jeg har opdateret Firefox-browseren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v115161915_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/09/2018