Jeg kan ikke finde Norton-værktøjslinjen i Firefox på min Mac

Dette problem kan opstå, hvis du opgraderer til den nyeste version af Mozilla Firefox 43, inden den nyeste kompatible Norton Security-browserudvidelse er installeret. Du løser dette problem ved manuelt at fjerne Norton Security-udvidelsen i Firefox.

Fjern Norton Security-udvidelsen manuelt i Firefox

1. Åbn Mozilla Firefox.

2. Klik på Funktioner og derefter på Tilføjelser.

3. Klik på Udvidelser i vinduet Administration af tilføjelser.

4. Ved siden af Norton Security skal du klikke på Fjern.

5. Når udvidelsen er fjernet, skal du genstarte Firefox.

6. Når Firefox genstartes, vil du blive bedt om at tilføje Norton Security-browserudvidelsen. Klik på Tilføj for at færdiggøre installationen

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v115121417_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 21/01/2016