Meddelelsen "Installation er ikke fuldført" eller "Handling af forælder kræves" vises som status for Norton Family-ikonet på proceslinjen på min Windows 10-computer

Dette problem opstår, hvis Norton Family automatisk opdateres til den seneste version, og installationen ikke er fuldført. Du løser dette problem ved at tilføje brugerkontoen til Norton Family.

Føj brugerkontoen til Norton Family

1. Klik på ikonet for Norton Family i meddelelsesområdet, og klik på Rediger konti.

2. Indtast forælder-mailadressen og -adgangskoden, og klik på OK.

3. Klik på Rediger ved siden af den børneprofil, som skal knyttes til en domænebrugerkonti og overvåges.

4. Klik på Log på som, og vælg derefter de lokale brugerkonti, som dit barn bruger.

5. Klik på Gem.

6. Klik på Ok.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v114941134_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 09/05/2016