Norton Family rapporterer ikke nogen aktivitet, og Norton Family-ikonet vises ikke på proceslinjen på min Windows 10-computer

Opdateringer installeres i baggrunden i Norton Family-klienten, og computeren skal genstartes for at fuldføre installationen. Norton Family overvåger og rapporterer ikke barnets aktiviteter på computeren, før installationen er fuldført.

Du løser problemet ved at lukke alle programmer og genstarte computeren.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v114940873_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 18/09/2015