Meddelelsen: "Vi kunne ikke gennemføre aktivering af dit opgraderede program. Prøv igen ved at klikke på Aktivér nu i hovedvinduet i dit program (-1025)" vises, når Norton-programmet aktiveres

Dette problem opstår normalt, hvis Norton-programmet, du har fået fra tjenesteudbyderen, er udløbet eller blev annulleret, før du opgraderede til Windows 10.

Du skal kontakte tjenesteudbyderen og forny Norton-abonnementet eller -tjenesten for at løse problemet. Når abonnementet er fornyet, skal du læse Jeg vil installere Norton-programmet fra min tjenesteudbyder.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v114561901_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 20/09/2016