Meddelelsen: "Vi kunne ikke gennemføre aktivering af dit opgraderede program. Du kan prøve igen ved at klikke på Aktivér nu i programmets hovedvindue (-1015)"

Dette problem opstår normalt, hvis Norton-programmet, du har fået fra tjenesteudbyderen, er udløbet eller blev annulleret, før du opgraderede til Windows 10.

Du skal kontakte tjenesteudbyderen og forny Norton-abonnementet eller -tjenesten for at løse problemet. Når abonnementet er fornyet, skal du læse Jeg vil installere Norton fra min tjenesteudbyder.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v114561901_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 01/09/2017