Ikonet for Norton Backup Drive vises, efter at jeg har installeret Norton Security på computeren.

Problemet opstår som regel, når du kører programmer, som er sammenkædet med en anden version af CRT ("C run-time libraries") på computere, hvor de rigtige versioner af CRT DLL ikke er installeret. Det omtales almindeligvis som et problem pga. en "DLL-konflikt". Du kan få flere oplysninger i denne Microsoft-artikel. Du kan rette fejlen ved at downloade den nyeste version af CRT-filen.

Download CRT-filen

1. Du skal downloade en af følgende filer, afhængigt af hvilken version af Windows du bruger.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på vcredist_x64.exe eller vcredist_x86.exe.

4. Læs licensaftalen, og klik på Installer.

5. Klik på Genstart, når meddelelsen Konfigurationen er gennemført vises.

Når computeren genstartes, er fejlen rettet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v114016526_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 19/08/2015