Meddelelse: "Norton Identity Safe blev ikke godkendt til brug i Firefox. Vær forsigtig i din fremfærd"

Den nyeste version af Norton-værktøjslinjen er kompatibel med Mozilla Firefox version 49 og nyere.

Denne meddelelse vises muligvis, fordi Mozilla er begyndt at kræve signering og godkendelse af alle Firefox-udvidelser. Du finder flere oplysninger i Signering af tilføjelser i Firefox.

Den nyeste version af Norton-værktøjslinjen til Mozilla Firefox er signeret og godkendt. Du kan få den nyeste version af Norton-værktøjslinjen ved at køre LiveUpdate.

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113946319_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 04/09/2017