Meddelelsen "Installer en opdateret version af Norton-programmet til Windows 10" vises gentagne gange på computeren

Symantec har hørt om nogle tilfælde, hvor brugerne får installationsmeddelelsen, selvom de har opdateret til den nyeste version af Norton-programmet. Vi har et værktøj, som du kan downloade og køre for at rette fejlen.

TRIN 1

Download og kør reparationsværktøjet

1. Download reparationsværktøjet.

Gem filen på skrivebordet i Windows.

2. Højreklik på filen NortonRemediationRemover.exe på skrivebordet, og klik på Kør som administrator.

Hvis du kører værktøjet, accepterer du aftalen om brug.

3. Klik på Luk.

Hvis du stadig har problemer med Norton-programmet, anbefaler vi, at du afinstallerer og geninstallerer det. Gå til trin 2.

TRIN 2

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Fjern og geninstaller.

Knappen Fjern kun vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder. Klik på Fjern kun.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere dit Norton-program.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v113935352_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 07/10/2016