Meddelelsen "Norton-værktøjslinjen kunne ikke tilføjes" vises, når jeg opdaterer Norton-værktøjslinjeudvidelsen til Firefox på min Mac-computer

Før du opdaterer Norton-værktøjslinjeudvidelsen i Firefox, skal du køre LiveUpdate for at downloade og installere alle de opdateringer, der findes til Norton-programmet til Mac.

Kør LiveUpdate

1. Klik på Finder. Klik på på Apple-menulinjen, og vælg derefter Programmer.

2. Dobbeltklik på Norton Internet Security i vinduet Programmer i mappen Symantec-løsninger.

3. Klik på LiveUpdate i hovedvinduet i Norton Internet Security.

Kør LiveUpdate, indtil der ikke er flere opdateringer til Norton-programmet.

4. Når alle opdateringerne er installeret af LiveUpdate, skal du lukke alle programmerne og genstarte computeren.

Når du starter Firefox efter at have genstartet computeren, bliver du bedt om at opdatere Norton-værktøjslinjeudvidelsen. Følg anvisningerne på skærmen for at opdatere udvidelsen.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v113922161_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Mac OS X
Sidst ændret: 07/01/2016