Sådan aktiveres eller deaktiveres Forebyggelse af udnyttelse

Med Forebyggelse af udnyttelse beskyttes de programmer og filer, der er i fare for at blive udsat for udnyttelsesangreb. Som standard er Forebyggelse af udnyttelse aktiveret.

Norton anbefaler, at du lader Forebyggelse af udnyttelse være aktiveret for at beskytte computeren mod udnyttelsesangreb.

Sådan aktiveres eller deaktiveres Forebyggelse af udnyttelse

1. Klik på Indstillinger i hovedvinduet i Norton-programmet.

2. Klik på Firewall i vinduet Indstillinger under Detaljerede indstillinger.

3. Klik på fanen Beskyttelse af browser og mod indtrængen.

4. Flyt knappen Til/fra i rækken Forebyggelse af udnyttelse til positionen Fra eller Til.

5. Klik på Anvend og derefter på Luk i vinduet Indstillinger.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v113850178_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/09/2016