Meddelelse: "Kan ikke oprette forbindelse til Norton-serveren"

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

Når du aktiverer Norton-programmet, vises følgende fejlmeddelelse: "Der er opstået en uventet fejl i browseren, eller der kan ikke oprettes forbindelse til Norton-serveren". Genstart computeren for at løse dette problem. Hvis problemet fortsætter, skal du vælge en standardbrowser på Windows 10-computeren. I andre version af Windows skal du skifte standardbrowser.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113839121_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 05/06/2018