Meddelelsen "Der kan ikke oprettes forbindelse til Norton-serveren" vises i Norton-programmet

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

Når du aktiverer Norton-programmet, vises følgende fejlmeddelelse: "Der er opstået en uventet fejl i browseren, eller der kan ikke oprettes forbindelse til Norton-serveren". Du kan rette fejlen ved at vælge en standardbrowser på Windows 10-computeren. I andre version af Windows skal du skifte standardbrowser.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v113839121_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/11/2016