Fejlmeddelelsen "Uventet browserfejl" eller "Forbindelse til Norton-serveren kan ikke oprettes"

Du kan kontrollere, om det problem, du oplever, er relateret til et kendt systemproblem eller en kendt systemafbrydelse ved at gå ind på siden Status på Norton-tjenester.

Genstart computeren for at løse dette problem. Hvis problemet fortsætter, skal du vælge en standardbrowser på Windows 10-computeren. I andre version af Windows skal du skifte standardbrowser.

TRIN 1

Genstart computeren

1. Afslut alle programmer.

2. Genstart computeren.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå til trin 2.

TRIN 2

Konfiguration af standardbrowser

• Vælg en af følgende muligheder, afhængigt af din version af Windows:

TRIN 3

Hent og kør værktøjet Norton Remove and Reinstall

Hvis Norton Family er installeret, skal du afinstallere det, før du kører værktøjet Norton Remove and Reinstall. Du kan læse mere i Afinstallation af Norton Family fra din enhed.

1. Download værktøjet Norton Remove and Reinstall.

Gem filen på skrivebordet i Windows. I nogle browsere bliver filen automatisk gemt på standardplaceringen.

2. Tryk på tasterne Ctrl + J for at åbne vinduet Filoverførsler i browseren.

3. Dobbeltklik på ikonet NrnR.

4. Læs licensaftalen, og klik på Acceptér.

5. Klik på Remove & Reinstall.

Knappen Fjern vises muligvis, hvis du har fået Norton-programmet via din tjenesteudbyder.

6. Klik på Fortsæt eller Fjern.

7. Klik på Genstart nu.

Når computeren er genstartet, skal du følge anvisningerne på skærmen for at geninstallere Norton.

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113839121
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 16/09/2019