Angreb blokeret

Denne advarsel vises, når Norton-programmet registrerer og blokerer et program eller en fil, der er i fare for at blive udsat for udnyttelsesangreb. Et udnyttelsesangreb er en teknik, som hackere bruger til at udnytte sårbarheder i et program, du bruger, og udføre handlinger på din computer.

Du kan se følgende oplysninger om det skadelige program eller den skadelige fil på din computer:

Signatur-id

Viser signatur-id'et baseret på den type angrebssignatur, der er registreret.

Program

Viser navnet på det blokerede program.

Programmets sti

Viser det blokerede programs placering på din computer.

Når du klikker på Ja, åbnes vinduet Avancerede oplysninger om Sikkerhedshistorik, som indeholder oplysninger om det blokerede angreb. Hvis du vil have yderligere oplysninger om angrebssignaturer, skal du gå ind på følgende URL-adresse:

http://www.symantec.com/business/security_response/attacksignatures

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v113694195_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/02/2016