Computeren holder op med at reagere, når jeg åbner en webside, mens jeg bruger Norton Family på Windows 10

Fejlen kan opstå, når både Norton Family og Familiesikkerhed i Microsoft er aktiveret. Hvis du bruger begge funktioner til forældrestyring, kan det påvirke operativsystemets ydeevne.

Hvis du vil bruge Norton Family på Windows 10, skal du deaktivere Familiesikkerhed i Microsoft.

Deaktiver Familiesikkerhed i Microsoft

1. Log på webstedet Familiesikkerhed med den Microsoft-konto, som tilhører den forælder, der har konfigureret Familiesikkerhed.

2. Tryk eller klik på Fjern familiemedlem på fanen Familie, og tryk eller klik derefter på Fjern, og luk Familiesikkerhed.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v113672419_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 03/11/2015