Norton Familys kompatibilitet med Microsoft Edge-browseren

Microsoft Edge er standardbrowser i Windows 10. Norton Family understøtter den alternative browser Internet Explorer, som også er tilgængelig med Windows 10.

I øjeblikket fungerer Norton Family kun med begrænset funktionalitet i Microsoft® Edge. Vi hjælper med at overvåge trafik via HTTP-webadresser og ikke HTTPS-webadresser. Hvis du har Windows 10, anbefaler vi at skifte til en kompatibel browser, som f.eks. Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox til Norton Family for at overvåge onlineaktivitet på alle pc'er, som dine børn bruger.

Vi forventer snart at være fuldt kompatible med Edge-browseren.

Skift standardbrowser

1. Gå til hovedvinduet, og klik på Windows-ikonet i nederste venstre hjørne, og derefter på Indstillinger.

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på System.

3. I vinduet System skal du klikke på Standardapps.

4. I det højre vindue skal du scrolle ned til Webbrowser og klikke på Microsoft Edge.

5. I dialogboksen Vælg en app skal du vælge din foretrukne webbrowser.

Hvis du vil indstille Microsoft Internet Explorer som din standardbrowser, men ikke kan finde den på listen over browsere, skal du muligvis aktivere den. Du kan få flere oplysninger i afsnittet "Aktivér Microsoft Internet Explorer".

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113672388_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 23/02/2018