Norton Familys kompatibilitet med Microsoft Edge-browseren

Microsoft Edge er en ny webbrowser, som udgives sammen med Windows 10. Det er en helt ny browser, og ikke bare en ny version af Microsoft Internet Explorer. Du kan have både Microsoft Edge og Microsoft Internet Explorer på Windows 10-computere.

Fra Norton Family bliver der hver dag sendt en besked til forældrene om, at Microsoft Edge-browseren er startet.

I øjeblikket kan Norton Family ikke overvåge aktiviteter i Microsoft® Edge, som er den nye standardbrowser til Windows 10. Hvis du overvejer at opgradere eller allerede bruger Windows 10, anbefaler vi, at du deaktiverer Microsoft® Edge på de pc'er, som dine børn bruger.

Vi regner med, at aktivitetsovervågning i Edge-browseren vil blive understøttet, så snart Microsoft tillader brug af browserudvidelser. Indtil da kan Norton Family kun overvåge børnenes onlineaktiviteter, hvis de bruger en kompatibel browser som f.eks. Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox. Hvis du overvåger dine børns aktiviteter på internettet, giver Norton Family dig besked via mail, hvis børnene bruger Microsoft Edge til at surfe på internettet.

Vi opfordrer dig til at bruge andre webbrowsere, som understøttes, f.eks. Internet Explorer, Google Chrome eller Mozilla Firefox. Disse understøttede webbrowsere kan alle indstilles som din standardbrowser.

Skift standardbrowser

1. Gå til hovedvinduet, og klik på Windows-ikonet i nederste venstre hjørne, og derefter på Indstillinger.

2. I vinduet Indstillinger skal du klikke på System.

3. I vinduet System skal du klikke på Standardapps.

4. I det højre vindue skal du scrolle ned til Webbrowser og klikke på Microsoft Edge.

5. I dialogboksen Vælg en app skal du vælge din foretrukne webbrowser.

Hvis du vil indstille Microsoft Internet Explorer som din standardbrowser, men ikke kan finde den på listen over browsere, skal du muligvis aktivere den. Du kan få flere oplysninger i afsnittet "Aktivér Microsoft Internet Explorer".

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v113672388_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 06/08/2015