Konfiguration af Norton, så du bliver beskyttet mod udnyttelse af svagheder, hackere og zero day-angreb

Zero-day exploit er en teknik, som hackere bruger til at udnytte svagheder i et program med henblik på at udføre skadelige handlinger på din computer. Ud over at gøre din computer langsommere eller få programmer til at gå ned kan udnyttelse af disse svagheder blotte dine personlige data og fortrolige oplysninger for hackere.

Funktionen Forebyggelse af svagheder i Norton-programmet beskytter de programmer og filer, der er i særlig fare for at blive udsat for udnyttelsesangreb. Som standard er Nortons Forebyggelse af svagheder slået til og blokerer for angreb mod sårbare programmer ved at lukke dem. Når Norton lukker et program, vises meddelelsen Angreb blokeret med link til oplysninger om angrebet.

Relaterede løsninger

Se efter løsninger, eller kontakt os.

DOCID: v113665013_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 11/09/2018