Forebyggelse af udnyttelse

Funktionen Forebyggelse af udnyttelse i Norton-programmet beskytter de programmer og filer, der er i særlig fare for at blive udsat for udnyttelsesangreb. Blandt de vigtigste funktioner i Forebyggelse af udnyttelse kan nævnes:

• Giver beskyttelse mod zero-day exploits

• Forhindrer, at hackere kan udnytte sårbarheder på din computer

Hvad er et udnyttelsesangreb?

Et udnyttelsesangreb er en teknik, som hackere bruger til at udnytte sårbarheder i et program, du bruger, og udføre handlinger på din computer.

Typer af udnyttelser:

• Fjernudnyttelse - en fjernudnyttelse kører over et netværk og kan udnytte sårbarheden uden tidligere at have haft adgang til din computer.

• Lokal udnyttelse - en lokal udnyttelse kræver tidligere adgang for at kunne udnytte sårbarheder på computeren. Det involverer normalt en udvidelse af hackernes brugerkontorettigheder.

Et udnyttelsesangreb kan:

• Gøre din computer langsommere.

• Forårsage pludselige programfejl.

• Røbe dine personlige data og fortrolige oplysninger til hackere.

Du bør holde dine programmer opdaterede for at minimere risikoen for kendte udnyttelsesangreb.

Hvordan sikrer jeg, at skadelige programmer blokeres?

Norton advarer dig, når du kører et program eller åbner en fil, som er fare for at blive udsat for udnyttelsesangreb. Der vises detaljerede oplysninger om den blokerede angrebssignatur i advarselsvinduet.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v113665013_ns_retail_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 10/02/2016