Registrering af Suspicious.Cloud.x efter opdatering af Norton

Norton har registreret en fil eller et program, du altid kører, som Suspicious.Cloud.x. Du har mistanke om, at det er en falsk advarsel og dermed ikke en fil med en reel trussel. Fejlen kan opstå, hvis virusdefinitionerne på computeren ikke er opdateret. Opdater virusdefinitionerne manuelt ved hjælp af Intelligent Updater for at rette fejlen, og kør en komplet systemscanning.

TRIN 1

Kør LiveUpdate

1. Start Norton.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på LiveUpdate.

3. Når Norton LiveUpdate er færdig, skal du klikke på OK.

4. Kør LiveUpdate, indtil du ser meddelelsen: "Norton-programmet har de seneste opdateringer."

5. Luk alle programmer, og genstart computeren.

TRIN 2

Gendan filen fra Karantæne

1. Start Norton.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på Historik.

3. Vælg Karantæne i rullemenuen Vis i vinduet Sikkerhedshistorik

4. Klik på filen, du vil gendanne, på listen med filer i karantæne, som er registreret som Suspicious.Cloud.x.

5. Klik på Gendan i højre vindue under Anbefalet handling.

6. I vinduet Gendan fra karantæne skal du fravælge " Undtag dette fil-id fra fremtidige scanninger ... " og klikke på Ja.

7. Klik på Luk, når meddelelsen "Filen er gendannet fra karantæne" vises.

8. Klik på Luk i vinduet Sikkerhedshistorik.

TRIN 3

Kør en Komplet systemscanning

1. Start Norton.

2. Klik på Sikkerhed i hovedvinduet og derefter på Scanninger.

3. Vælg Komplet systemscanning, og klik på Ok i vinduet Scanninger.

4. Klik på Afslut, når scanningen er færdig.

Hvis problemet ikke er løst, skal du gå videre til trin 4.

TRIN 4

Opdater virusdefinitionerne med Intelligent Updater

1. Gå til webstedet med filoverførsler til Intelligent Updater.

2. Du skal kende navnet og versionen på Norton og den version af Windows, du har, for at kunne vælge det rigtige definitionssæt.

3. Download det definitionssæt, der passer til din version af Windows og Norton.

Norton-version

Windows 32-bit

Windows 64-bit

22.9

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.7 og 22.8

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i32.exe

f.eks. 20170126-020- core3sdsv5i64.exe

22.6 og ældre

f.eks. 20170126- 020- v5i32.exe

f.eks. 20170126- 020- v5i64.exe

4. Gem filen på skrivebordet i Windows.

5. På skrivebordet i skal du dobbeltklikke på den fil, du har hentet.

6. Klik på Ja i vinduet Symantec Intelligent Updater for at gå videre.

7. Når Intelligent Updater er færdig med at opdatere definitionerne, skal du klikke på Ok.

8. Genstart computeren.

Når computeren er genstartet, skal du gendanne filerne fra karantæne og køre en komplet systemscanning.

Hjalp disse oplysninger?

DOCID: v113367483_EndUserProfile_da_dk
Operativsystem Windows
Sidst ændret: 12/09/2017